Elbtal Plastics GmbH&CO

Elbtal medencebélelő fólia

 Az egyik legkedveltebb és legkedvezőbb áru medence burkolás a Elbtal színválasztékfóliázás.

 Az Elbtal Plastics GmbH Európa egyik legjelentősebb fólia gyártója , uszodafóliáit a Kerex Uszoda Kft vezette be a magyar piacra a 90 –es évek végén. Cégünk  azóta is az Elbtal  vezérképviselete .

 Az Elbtal medencefólia gyártmány család  alapvetően  1,5 mm vastagságú szöveterősítéses illetve 0,75 mm vastagságú szöveterősítés nélküli fóliákból áll.

  Az Elbtal szín és minőség választéka egyike a piac legjobb kínálatának. Az alapszínnek mondott adriakék mellett ajánlunk zöld, homokszínű, fehér, szürke, különböző árnyalatú kék színeket. Újdonság az Elbe Pearl fólia, amely gyöngyház hatású sötétkék, fehér és sötétszürke színű. Esti megvilágításnál különösen attraktív ez a fólia !

 Az Elbtal nyomott fóliái ( mozaik rajzolatos és márvány ) kék és homok alapszínekben kaphatók. Természetesen van csúszásmentes, acryl védőbevonatú fólia is a palettán  . Az Elbtal 2011-ben vezette be a nano bevonatú fóliáját,amely fokozottabb mechanikai védelmet és UV állóságot biztosít a fóliának.

 A gyártó különös figyelmet szentel a minőségnek és biztonságnak. A fóliákat nemcsak a német szabványok szerint tanúsították, hanem megfelelnek a legszigorúbbnak számító francia szabványoknak is. Az Elbtal fóliák olyan szigorú kritériumoknak felelnek meg, mint a műanyagból készült gyermek játékok vagy az ivóvíz vezeték.

     MFOLE-BLAP  MFOLE-MAB  MFOLE-MOB  MFOLE-MOT  MFOLE-SAP  MFOLE-WHIP