Magunkról

Az 1991-ben alapított KEREX Uszoda és Szabadidőtechnikai Kft. anyacége a Kerex Kereskedelmi és Szervező Kft. 1990-ben kezdett el uszodatechnikai berendezések forgalmazásával és szerelésével foglalkozni a jelenlegi tulajdonosok közreműködésével. Az első sikeres évet követően született döntés az önálló uszodatechnikai cég alapításáról. Így cégünk egyike az első uszodás vállalkozásoknak Magyarországon.

Ha szeretné megismerni a Kerex Uszoda Kft. fejlődésének történetét, tekintse meg a Kerex, 25 éve a víz összeköt című videónkat. 2016-ban ünnepelte a KEREX Uszodatechnikai Kft. a 25 éves jubileumát. Ha érdekli a jubileumi ünnepségünkről készült videó, (English version) illetőleg az ünnepség fotó galériája, azt is nézze meg!

A piacvezető uszodai nagykereskedelmi céggé vált Kerex-et az uszodatechnikai szakemberek jól ismerik.

Termékválasztékunkban megtalálhatók a kifejezetten magas minőségű uszodai szivattyúk, szűrőtartályok fóliák és vegyszerek, de az ár érzékeny vevők is találnak nálunk jó ár-érték arányú uszodagépészetet, víz alatti világítást, fóliákat és egyéb uszoda építéshez szükséges termékeket

Országos lefedettségű partnerhálózatunkon keresztül minden magán medence és közösségi medence tulajdonos számára elérhetők termékeink.

Az uszoda gépészet mellett az uszoda vegyszerek széles választékát kínáljuk vevőinknek. Mivel fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, vegyszer választékunkban szerepelnek klór mentes víztisztító szerek is.

Kiemelkedő termékcsoportunk az energiatakarékos hőszivattyú család, amely a fenntartási-üzemelési költségeket tekintve a hagyományos hőcserélők költségkímélő alternatívája. OPTIMA és OPTIMA PLUSZ hőszivattyúink hatékonysági mutatói kiemelkedően jók. Inverteres „ELITE INVERTER” és „MR. SILENCE” hőszivattyúink kimagasló COP értékkel, tetszőleges design-nal és szinte üzemzaj nélküli működéssel dicsekedhetnek. Viszonteladóinkon keresztül biztosítjuk vevőinknek az üzembe helyezést és a szakszerű szerviz szolgáltatást.

Feladatunknak érezzük, hogy hozzájáruljunk a magyar uszoda kultúra fejlesztéséhez. Ezért jó nevű gyártóktól kifogástalan minőségű termékeket kínálunk, biztosítjuk a tartalék alkatrészeket és a műszaki garanciális hátteret. Partnereink tapasztalt medence építők, akik szakmai tanácsadással, a medencék és fedések telepítésével, valamint a tavaszi medence nyitás és az őszi medence zárásokkal készséggel állnak a magán medence tulajdonosok rendelkezésére.