Magunkról

Az 1991-ben alapított KEREX Uszoda és Szabadidőtechnikai Kft. anyacége a Kerex Kereskedelmi és Szervező Kft. 1990-ben kezdett el uszodatechnikai berendezések forgalmazásával és szerelésével foglalkozni a jelenlegi tulajdonosok közreműködésével. Az első sikeres évet követően született döntés az önálló uszodatechnikai cég alapításáról. Így cégünk egyike az első uszodás vállalkozásoknak Magyarországon.

A piacvezető uszodai nagykereskedelmi céggé vált Kerex-et az uszodatechnikai szakemberek jól ismerik.

Termékválasztékunkban megtalálhatók a kifejezetten magas minőségű uszodai szivattyúk, szűrőtartályok fóliák és vegyszerek, de az ár érzékeny vevők is találnak nálunk jó ár-érték arányú uszodagépészetet, víz alatti világítást, fóliákat és egyéb uszoda építéshez szükséges termékeket

Országos lefedettségű partnerhálózatunkon keresztül minden magán medence és közösségi medence tulajdonos számára elérhetők termékeink.

 

Az uszoda gépészet mellett az uszoda vegyszerek széles választékát kínáljuk vevőinknek. Mivel fontosnak tartjuk a környezetünk védelmét, vegyszer választékunkban szerepelnek klór mentes víztisztító szerek is.

Kiemelkedő termékcsoportunk az energiatakarékos hőszivattyú család, amely a fenntartási-üzemelési költségeket tekintve a hagyományos hőcserélők költségkímélő alternatívája. OPTIMA és OPTIMA PLUSZ hőszivattyúink hatékonysági mutatói kiemelkedően jók. Inverteres „ELITE INVERTER”, „MR. SILENCE” és „ MR. PERFECT” hőszivattyúink kimagasló COP értékkel, tetszőleges design-nal és szinte üzemzaj nélküli működéssel dicsekedhetnek. Lehetővé teszik a fürdőzést egész évben, mind a négy évszakban! Bővebben a medence hőszivattyúkról itt olvashat. Viszonteladóinkon keresztül biztosítjuk vevőinknek az üzembe helyezést és a szakszerű szerviz szolgáltatást.

Feladatunknak érezzük, hogy hozzájáruljunk a magyar uszoda kultúra fejlesztéséhez. Ezért jó nevű gyártóktól kifogástalan minőségű termékeket kínálunk, biztosítjuk a tartalék alkatrészeket és a műszaki garanciális hátteret. Partnereink tapasztalt medence építők, akik szakmai tanácsadással, a medencék és fedések telepítésével, valamint a tavaszi medence nyitás és az őszi medence zárásokkal készséggel állnak a magán medence tulajdonosok rendelkezésére.

 

A Fluidra megállapodást kötött a Fluidra Magyarország Kft.-nek

 a Kerex Uszoda Kft.-vel és a Kerex Szerelő Kft.-vel való

 EGYESÜLÉSÉRŐL

  • A Kerex elismert uszodai berendezés forgalmazó és régi partnere a Fluidrának Magyarországon
  • A Fluidra egyesíti jelenlegi magyarországi tevékenységét a Kerex-szel
  • A Kerex jelenlegi vezetősége tulajdonolja az egyesített vállalat 15%-át
  • A Kerex vezetősége aktív marad a sikeres integráció elősegítése érdekében

BARCELONA - [2022. június 9.] - A Fluidra, a medence- és wellness-szolgáltatások iparág világelső szereplője, medencékhez kapcsolódó berendezések és megoldások globális gyártója ma bejelentette, hogy megállapodást kötött magyarországi leányvállalatának, a Fluidra Magyarország Kft.-nek ("Fluidra Magyarország") a Kerex Csoporttal ("Kerex") való összeolvadásáról.

A Kerexet 31 évvel ezelőtt alapították, és mára a magyarországi uszodatechnikai nagykereskedelem és a nyilvános medencék gépészeti szereléseinek meghatározó szereplőjévé vált.

A Kerex régóta a Fluidra megbecsült partnere a régióban, és ez a tranzakció lehetővé teszi a Fluidra számára, hogy átfogóbb termékportfóliót kínáljon egy kibővített magyarországi ügyfélkörnek, valamint, hogy még hatékonyabb szolgáltatást tudjon nyújtani.

A Fluidra a Kerex tőkéjének 73,2%-át vásárolja meg, a megmaradó Kerex tulajdonosok a fennmaradó 26,8%-os tulajdonrészüket apportálják a Fluidra Mo.-ba és ott 15%-os részesedést szereznek.

A tranzakció várhatóan 2022 szeptemberében zárul le, miután az összes szokásos és előzetes feltételek teljesülnek.

„A Kerex nagyszerűen illeszkedik a Fluidra meglévő magyarországi tevékenységéhez, és értékes kiegészítője annak."- mondta Bruce Brooks, a Fluidra vezérigazgatója.  „A Fluidra átfogó és kiváló minőségű termékportfólióját kombinálva a Kerex márkájának kihasználásával és a forgalmazási tapasztalatával a magyar piac vezető erejévé kívánunk válni, az ügyfeleink, beszállítóink és munkavállalóink javára. Az egész csapat izgatottan üdvözli az új kollégákat a Fluidra családban, és elkezdjük a közös munkát a sikeres integrációért.”

„Az elmúlt évtizedben megerősítettük a Fluidrával való régi kapcsolatunkat, és jól érzékelhettük, hogy ugyanazok a céljaink: a legjobbak akarunk lenni abban, amit csinálunk. Úgy gondoljuk, hogy ez a megállapodás lehetővé teszi számunkra, hogy még hatékonyabban szolgáljuk ki ügyfeleinket a jól ismert Kerex termékcsaláddal.

Alig várjuk, hogy egyesítsük erőinket és a Fluidrával egymás mellett dolgozhassunk" – mondta Staniszewski Witold a Kerex ügyvezető igazgatója.